Etichete

, ,

Iata ca 2013, nu mai este!

Un scurt rezumat al sau arata ca multe si diverse evenimente au avut loc! Majoritatea sunt de bun augur, desi, in general a prezentat o dezamagire generala…

Referindu-ma la persoana mea, 2013 a adus lucruri bune, spirituale, de relatii mai strinse cu comunitatea si cunoasterea unor persoane noi.

In prima parte a anului, nu au fost multe evenimente, desi sanatatea a trebuit sa fie luata in seama: control oftalmologic, astm, dureri de spate…

Totusi, ceva asteptat cu drag a fost nasterea celui de al doilea nepot, Robert Mihail, de la baiatul mijlociu. Sa creasca mare, sanatos, plin de viata si sa ne aduca numai bucurii!

In mai, am inceput sa inteleg spiritualitatea si traditiile legate de Paste! Am implinit 60 de ani (in perioada Pastilor) si ca ceilalti pasteni din Cugir, am pregatit bucatele si vinul pentru comunitatea noastra. M-am simtit minunat, alaturi de colegi si prieteni, ca o mare familie! Am participat la slujbele din perioadele Pastilor si am simtit un singur suflet, al nostru, desi eram cam 150 de persoane.

Pastenii

Pastenii

Din nou la medic, caci am contactat o raceala mare…In sfirsit, in iunie m-am simtit mai bine. Si, am avut placuta ocazie de a cunoaste persoane virstnice, in Centrul din oras. Aici am inceput sa simt si mai mult pulsul comuniunii cu cei pe care i-am cunoscut… Multe activitati comune ne-au apropiat si ne-au dat incredere. Dar cel mai mult m-am bucurat de o excursie la Manastoirea Prislop, la mormintul parintelui Arsenie Boca, la castelul Huniazilor si la Densus… Locuri minunate cu incarcatura istorica si spirituala. Am incheiat anul cu pregatiri de Craciun si de Anul Nou! Minunate clipe!

La Castel

La Castel

Si imagini de la pregatirile de iarna..

Inainte de Craciun

Inainte de Craciun