Etichete

, , , , ,

Ginduri si reflexii, iata ce cred ca este important pentru fiecare dintre noi…Si ar fii minunat sa impartasim gindurile noastre proprii, si nu ceea ce alte persoane sau institutii ne „toarna” in fata ochilor…

Daca am renunta , macar treptat la TV, care ne „otraveste” mintea si sufletul cu informatii voite sau subliminale (asimilate inconstient de privitor), am putea sa redevenim noi, cei ce gindim numai pentru noi si pentru cei dragi, familie, comunitate. Incercati sa fiti VOI, macar o ora pe zi. Priviti-va sufletul si inima…Nu e usor…Dar se poate…Lasati gindurile grele, dusmanoase si priviti-va in interior! Veti (re)gasi ceea ce poate ati uitat sau ati fost prea „ocupati” cu treburile zilnice. E atit de bine sa fii „TU”!!! Sa zimbesti!

De foarte mult timp, mai ales noi, cei de acasa, am fost tratati ca „masini” de lucru, forta de lucru, mina de lucru…Am ramas cu ideea gresita ca nu suntem nimic…Importante sunt casele, masinile, companiile pe care le conducem, etc  E cortina de fier, impusa in perrioada comunista sau cum s-o mai numim… E timpul sa ne trezim! E timpul sa stim ca fiecare persoana dintre noi este o bucatica din Dumnezeu, o licarire de lumina! Si fiecare suntem importanti si deosebiti! E timpul sa constientizam faptul ca OMUL este cea mai mare valoare si ca el „sfinteste ” locul… Oriude am fii in lumea aceasta, Omul este cel care construieste cu indeminarea sa, cu abilitatile sale, cu curajul sau, o lume a sa. Daca reusim aceasta suntem liberi si putem evolua! Sa transmitem compasiune, toleranta si ajutor celor care au mare nevoie! Si nu este atit de greu acest lucru! Trebuie doar sa dorim o lume noua, mai buna!