Etichete

, , , ,

Am o profunda admiratie pentru grupul mic, dar hotarit de a explora o limba straina, chiar daca virsta este inaintata! 

Un grup format din citeva persoane, care sunt motivate in a acumula noi cunostinte si de a-si mentine o activitate intelectuala nu poate fi ignorata…De aproape un an de zile, am inceput sa tin cursuri de limba engleza .Cei care ma cunosc stiu ca am activat timp de 33 de ani in invatamint de toate categoriile,  inclusiv particular prin firma „Chirosca&Industrial Engineering, unde am fost co-proprietar, Invatind persoane de la 4 ani la 50 de ani, si am promovat limba si cultura engleza prin voluntari americani care au predat si activat in orasul nostru, la Scoala Generala Nr. 4, actuala Singidava.

Dar sa revin la Centrul unde acum, pesionara fiind, predau limba engleza la cei care doresc sa invete… Si cei citiva pensionari, sunt constiinciosi si doritori sa cunoasca cit mai multe lucruri noi! Sunt convinsa ca le este greu, dar incetul cu incetul, au deprins expresii si cuvinte cu care acum, alcatuiesc propozitii…Sunt de admirat!  

Le urez succes si cind vor discuta cu nepotii in limba engleza, se vor intelege mult mai bine! Sper sa nu mai fie probleme cind calatoresc cu avionul sau vorbesc cu vinzatorii din magazine sau vecinii din tara straina.

Iata o premiera demna de lauda! Va multumesc ca existati, dragii mei!

Imagine