Imi placa sa zic asa! Inceputul lunii decembrie, cu tot alaiul lui magic si sfarsitul anului 2017! Daca stau (strimb si judec drept), 2017 a fost un an ciudat, magic si greu…

In prima parte a anului, tot mai greu imi este sa ma obisnuiesc ca traiesc intr-un an diferit de cel anterior…Nici nu am realizat cum a venit primavara: frumoasa si capricioasa. Anul acesta, vara a venit mult mai devreme. Soarele ne-a rasfatat cu razele si caldura sa. Vara, mult prea calduroasa decit altele…Nu gaseam loc sa gasesc racoare destula pentru comfortul meu…De obicei, vara ieseam in curte, printre pomi si flori, si, pe un sezlog, ma bucuram de caldura si lumina! Ei, nu! Vara asta am stat ascunsa in casa! Era prea cald…

Toamna? Minunata cu culorile ei, cu temperaturi moderate si cu excursii in tara! Nici nu banuiam frumusetile pe care le-am vazut si le-am imortalizat pe aparatul de fotografiat! M-am simtit minunat, alaturi de sotul meu si de prietenii de la Centru…

Acum, iata ca, incet, incet intram in iarna! E adevarat ca ploua, dar sus, pe dealuri, zapada ne zimbeste…Incercam sa ne acomodam si sa ne bucuram de sarbatori si minunatiile lor!

Sufleteste? Ma simt de-a dreptul coplesita de evenimente! Prieteni noi, incercari si uneori, impliniri. Am fost in doua excursii si  m-am intilnit cu membrii ai familiei, am reinchegat legaturi pierdute de-a lungul timpului…Dar incantarea mea cea mai mare, a fost sa stau citeva zile cu varul meu, pe care nu l-am mai intilnit de mai bine de 25 de ani…Aproape ca imi pierdusem speranta… Si apoi, am luat legatura cu familia varului meu! Oameni minunati!

Multumesc lui Dumnezeu ca ma simt implinita sufleteste, cu o familie frumoasa!

Un an magic? Da! S-au intimplat atit de multe evenimente spirituale, in viata mea, dezvaluindu-mi frumuseti interioare nebanuite!

Un an …greu! Da, trebuie sa recunosc! Din ce in ce mai multe transformari interioare si exterioare…Batrinetea si nu numai…Multe dureri fizice, mai mult sau mai putin dureroase, uneori persistente o buna bucata de timp…Vise grele si pline de semnificatii…Parca as fii fost pregatita pentru ceva…Ce oare?

2017, un an in care totul a fost ca o cursa…Desi nu alergam, eram obosita…

Ca de obicei, astept anul 2018, care, va fii unul si mai dificil, zic unii! Eu totusi am speranta ca va fii , in ansamblu, un an bun!